175(152) Інформаційно-вимірювальні технології
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 175(152) Інформаційно-вимірювальні технології by Author "Душкін Д. Ю."
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Державний контроль та нагляд у галузі використання і відтворення водних ресурсів Причорномор’я(State University of Intelligent Technologies and Telecommunications, 2024) Душкін Д. Ю.Мета роботи: проаналізувати особливості застосування основи оцінки якості готової продукції харчової промисловості та оцінки якості молока, яке надходить на полиці магазинів в Україні та експортується за кордон. У дипломній роботі висвітлені наступні питання: фізико-хімічні показники молока питного, показники якості молока, показники безпеки молока, метрологічні та технічні характеристики якості молока, характеристика та методи оцінки молока, процедура проведення оцінки якості молока, потреби для якості молока, економічної ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах України, виробництво молока в Україні. Також проведені основні показники зовнішньої торгівлі України молоком та яку техніку безпеки використовують на підприємствах з виготовлення харчової продукції. Практична складова дипломної роботи втілена в аудиті про молочну продукцію Молочної компанії «ГАЛИЧИНА»..