Show simple item record

dc.contributor.authorГрабовський, О.В.
dc.contributor.authorГрабовский, О.В.
dc.contributor.authorHrabovskyi, O.V.
dc.contributor.authorЛитвиненко, Т.
dc.contributor.authorЛитвиненко, Т.
dc.contributor.authorLytvynenko, T.
dc.date.accessioned2023-05-25T07:19:28Z
dc.date.available2023-05-25T07:19:28Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.isbn978-617-7829-72-9
dc.identifier.urihttp://biblio.onat.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/4868
dc.descriptionГрабовський О.В. Створення бази обліку фальсифікаторів харчової продукції для забезпечення засад щодо якості та безпечності харчової продукції / О.В. Грабовський, Т. Литвиненко // Технічне регулювання, метрологія, інформаційні та транспортні технології: матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 08-09 грудня 2022 р., м. Одеса. – Одеса: ФОП Бондаренко М.О., 2022. – С. 178-180en_US
dc.description.abstractУ статті розкриваються питання щодо необхідності ідентифікації фізичних та юридичних осіб які мають відношення та приймають безпосередню участь у створенні та розповсюджені фальсифікованої продукції яка ставить під загрозу не лише здоров’я та життя споживачів, а може становити загрозу благополуччя та розвитку нації. Робота буде націлена на розробку методології, інструментів та засобів для реалізації «Система реєстрації безвідповідального виробника» та «Індекс надійності». The article reveals the issues of the need to identify individuals and legal entities that are related and directly involved in the creation and distribution of falsified products that endanger not only the health and life of consumers, but may pose a threat to the well-being and development of the nation. The work will be aimed at developing the methodology, tools and means of implementing the "Irresponsible Manufacturer Registration System" and "Reliability Index".en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДУІТЗen_US
dc.subjectФальсифікована продукціяen_US
dc.subjectФальсифікаториen_US
dc.subjectFalsified productsen_US
dc.subjectFood products falsifiersen_US
dc.titleСТВОРЕННЯ БАЗИ ОБЛІКУ ФАЛЬСИФІКАТОРІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАСАД ЩОДО ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇen_US
dc.title.alternativeCREATION OF A BASE OF ACCOUNTING FOR FOOD PRODUCTS FALSIFIERS TO PROVIDE THE QUALITY AND SAFETY OF FOOD PRODUCTSen_US
dc.typeArticleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record