dc.contributor.author | Грабовський, О.В. | |
dc.contributor.author | Грабовский, О.В. | |
dc.contributor.author | Hrabovskyi, O.V. | |
dc.contributor.author | Литвиненко, Т. | |
dc.contributor.author | Литвиненко, Т. | |
dc.contributor.author | Lytvynenko, T. | |
dc.date.accessioned | 2023-05-25T07:19:28Z | |
dc.date.available | 2023-05-25T07:19:28Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7829-72-9 | |
dc.identifier.uri | http://biblio.onat.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/4868 | |
dc.description | Грабовський О.В. Створення бази обліку фальсифікаторів харчової продукції для забезпечення засад щодо якості та безпечності харчової продукції / О.В. Грабовський, Т. Литвиненко // Технічне регулювання, метрологія, інформаційні та транспортні технології: матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 08-09 грудня 2022 р., м. Одеса. – Одеса: ФОП Бондаренко М.О., 2022. – С. 178-180 | en_US |
dc.description.abstract | У статті розкриваються питання щодо необхідності ідентифікації фізичних та юридичних осіб які мають відношення та приймають безпосередню участь у створенні та розповсюджені фальсифікованої продукції яка ставить під загрозу не лише здоров’я та життя споживачів, а може становити загрозу благополуччя та розвитку нації. Робота буде націлена на розробку методології, інструментів та засобів для реалізації «Система реєстрації безвідповідального виробника» та «Індекс надійності». The article reveals the issues of the need to identify individuals and legal entities that are related and directly involved in the creation and distribution of falsified products that endanger not only the health and life of consumers, but may pose a threat to the well-being and development of the nation. The work will be aimed at developing the methodology, tools and means of implementing the "Irresponsible Manufacturer Registration System" and "Reliability Index". | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ДУІТЗ | en_US |
dc.subject | Фальсифікована продукція | en_US |
dc.subject | Фальсифікатори | en_US |
dc.subject | Falsified products | en_US |
dc.subject | Food products falsifiers | en_US |
dc.title | СТВОРЕННЯ БАЗИ ОБЛІКУ ФАЛЬСИФІКАТОРІВ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАСАД ЩОДО ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ | en_US |
dc.title.alternative | CREATION OF A BASE OF ACCOUNTING FOR FOOD PRODUCTS FALSIFIERS TO PROVIDE THE QUALITY AND SAFETY OF FOOD PRODUCTS | en_US |
dc.type | Article | en_US |